Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Startar: 20/04 08:00

Slutar: 20/04 18:00

Hrimfaxi vårtävling 2024

Den 20 april är det dags för Hrimfaxi vår på Örsta Kulle i Kumla

Sponsorer Hrimfaxi vår 2024

Vill du hjälpa till som funktionär eller sponsra?

Vi söker hjälp i cafeteria, collectingring, domarsekreterare, banskötare, parkeringsvakt och fler områden. Vi söker också sponsorer till priser och bidrag till cafeteria/kiosk. Har ni tid och lust att hjälpa oss så tar vi tacksamt emot det. Alla är välkomna Kan man bara vara med en dag eller halvdag så är det också guld värt för oss. Kontakta oss på sport@hrimfaxi.se

Plats: Örsta kulle, Kumla
Datum: 20 april
Anmälan: Anmälan skrer via indTa https://islandshastar.indta.se/tavling/78562 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Startar: 20/04 08:00

Slutar: 20/04 18:00

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!