Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Hrimfaxi islandshästklubb utsedd till årets lokalförening

Under SIFs årsmöte som gick av stapeln den 19-20 november tilldelades Hrimfaxi islandshästklubb pris för årets lokalförening. Under årsmöte var det ett fullspäckat program med föreläsningar, ordförandekonferens, avelsmöte och prisutdelningar i många olika kategorier.

Ett stort tack alla medlemmar, utan er hade detta inte varit möjligt!

Nomineringen löd:

Hrimfaxi Islandshästklubb är en engagerad förening som genomför verksamhet inom såväl avel som tävling, ungdom och fritid. Deras aktiviteter erbjuds på olika nivåer oavsett om du har egen häst eller inte. Föreningen har organiserat och genomfört Lag-SM, ett av årets populäraste evenemang för ungdomar i islandshäst-Sverige med bravur! Både 2022 och 2021.

Publicerad: 2022-12-12

Författare: Emma Sundman

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!