Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Hrimfaxis bästa fritidshäst

Hrimfaxi bästa fritidshäst! Det har varit mycket tävlingar ett tag, WM,SM, Lag-SM. Men många av oss har ju världens bästa häst som aldrig kommer till en tävlingsbana. Kanske flyger den fram över stock och sten utan att ta ett enda felsteg, bär ödmjukt barn på sin rygg och är bombsäker i trafik? Kanske har den aldrig tagit ett töltsteg men går lös och följer dig som en hund hela dagarna? Kanske kan den hålla alla gångarter som en gud i skog och mark, men tävlingsbanan är inte erat mål? Nu letar vi efter den hästen! Vi utlyser höstens viktigaste tävling -Hrimfaxi bästa fritidshäst

  • Tävlingen pågår fram till 15 september och vinnaren koras på KM den 24 september och kommer att presenteras där.
  • Du ska med minst tre bilder och en strålande skriftlig motivering berätta varför just din häst är Hrimfaxis (och därmed världens) bästa fritidshäst!
  • Motivering och bilder skickas till någon av oss. @Anna Eriksson@Anette Hammarlund @Christina Agartsson Pris utlovas!

Publicerad: 2023-08-24

Författare: Emma Sundman

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!