Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Årets bästa fritidshäst 2023

Under hösttävlingen delades även pris ut för årets bästa fritidshäst. Som efter stor vånda hos juryn fick avgöras av lottdragning då alla inkomna bidrag var så fina. Lottvinst fick Frida Nyberg, Karlskoga med sin häst Moskjona fra Armoti. GRATTIS!

Nominering:

"Hej jag tycker våran häst Moa ( Móskjóna fra Ármóti) ska vinna årets bästa fritidshäst eftersom man nästan kan sätta up vem som helst på henne oavsett om de har ridit förut. Vi har till och med satt ett litet barn på ryggen på henne och hon stod helt still och är alltid lugn i alla tillfällen. Hon är även så trafiksäker så att hon kan gå förbi en lastbil utan problem. Hon är nog den snällaste hästen jag någonsin träffat. När man inte rider så går hon även med som en hund oavsett vad man gör . Oavsett om hon vinner eller ej så kommer hon fortfarande alltid att vara Sveriges bästa fritids häst enligt mig och min familj."

 

Publicerad: 2023-09-28

Författare: Emma Sundman

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!