Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Hrimfaxi 40 år!

I år fyller Hrimfaxi 40 år och det vill vi så klart fira! På denna sida samlar vi information kring 40-års kalaset som äger rum den 18 augusti på Örsta kulle!

Programmet för dagen är följande:
- Kadrilj styrd av Tenglagården
- Clinic med Frida Lindström
- Ta med din häst och delta i maskerad och läskeblasktölt!

Vi avslutar med en härlig gemensam lunch i festtältet fylld med Hrimfaxi historia, hedersomnämnanden och massa hästprat!

Kostnaden för dagen är 100:- per person och anmälan görs via länken nedan. Vill du anmäla flera personer tex dina barn, fyller du i länken en gång för varje person du önskar anmäla.
Anmälan betalas till: 1231813138 märk med ditt namn.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyWF4PbngLfI6PmRH2HAYTkXsG8l0qwrz0hjnNwMF7YUqIJQ/viewform?fbclid=IwAR1DHM3DsUbI0ARyccW8m9eoNSxlebi6QYiumtbcfUzehcExnoMzpZhY3ac Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Festkommittén Hrimfaxi 40 år efterlyser bilder på aktiviteter och händelser som har varit i Hrimfaxi regi.

Gå gärna och kika i ditt fotoalbum ta ett kort och skicka på Messenger till Gunnel Karlsson

Kanske har du fina bilder i din telefon skicka även dom till Gunnel . Hon kommer hjälpa oss med ett fint bildspel med era bilder.

Senast uppdaterad: 2023-07-15

Författare: Emma Sundman

Medlem

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!