Gå till innehåll
Hrimfaxi islandshästklubb

Sverigeritten 2024

Rid, spring, cykla, gå, tömkör, lek tillsammans, kör häst-o-vagn, styrketräna både människa och häst, umgås, träna eller slappna av!

Så här fungerar det: Du kan skicka in alla kilometer du rör dig tillsammans med din häst, och även andra medlemmar som är med på motionen. Är ni exempelvis en ryttare, en fotgängare och en cyklist som är ute och rör er tillsammans så kan alla de som är medlemmar i en SIF-ansluten lokalförening skicka in sina kilometer, bara minst en häst är med vid tillfället också.

Du måste ha ditt idrottonline-ID (medlemsnummer) tillhands när du ska skicka in dina kilometer, och mäta dina turer med någon slags app eller klocka så du vet antalet kilometer du ska skicka in. Det går bra att skicka in flera turer på en gång, exempelvis att du räknar ihop hela veckan och skickar in på samma formulär.

Registratorn kan ta stickprov och maila ut en förfrågan om att skicka skärmdumpar för att visa upp dina kilometer en viss dag eller vecka så radera inte passen i appen / klockan.

Från 1 februari 2024 till och med 30 september 2024 kan du registrera dina aktiviteter med häst. Använd detta formulär för att skicka in dina kilometer; Formulär SverigerittenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Om du samlar flera dagars kilometer, skriv då det senaste datumet som svar på “datum för aktivitet”.

Alla Sveriges lokalföreningar tävlar mot varandra i denna utmaning, vilka har mest aktiva medlemmar? Man tävlar också individuellt, för äran och för sponsrade priser.

Ni hittar mer information på SIFs hemsida!

Senast uppdaterad: 2024-03-12

Författare: Emma Sundman

Medlem

Vill du stödja Hrimfaxi Islandshästklubb?

Eftersom vi är en ideell klubb är vi mycket tacksamma för det stöd vi kan få. Den sponsring vi får in kan vi använda för att underhålla vår anläggning, fixa medlemsaktiviteter samt ordna fina priser till tävlingar vi arrangerar i klubben.

Läs mer om våra sponsorpaket!